Zaagmans was verkouden, middenin de coronacrisis. Het eerste waar je dan aan denkt is: koorts opmeten. Maar dan blijkt de batterij van de thermometer leeg te zijn. Dat zul je altijd zien. Heb je hem nodig, doet hij het niet. Ik moest dus wel naar de Appie. Het voelde ineens raar om alleen een thermometer af te rekenen. Ik dacht er zelfs nog aan om er dan maar een reep Chocolonely erbij te leggen. Of een bloemkool. Of desnoods een pak wc-papier, maar dat was er niet meer. Ik vermande me en rekende alleen de thermometer af. Gewoon, alsof er niets aan de hand was. Wat ook zo was. Zaagmans had geen koorts en de andere thermometer bleek het toch te doen. We hebben er nu twee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s