Modellen kijken altijd boos. Ik vraag me af waarom. Ik kan me voorstellen dat je boos gaat kijken als je een kriebeltrui moet showen. Of dat je chagrijnig bent omdat je niet veel kan eten. Want dat is nu eenmaal zo. Als je model bent en je loopt op de catwalk, dan moet je op de calorieën letten. Je beentjes moeten er zo uitzien alsof er slechts vel over de botten zit en totaal geen vet. Ik zou daar ook boos van gaan kijken. Nooit Chocolonely of frites met vette mayo. Een kriebeltrui zou ik trouwens ook niet willen dragen. Ik krijg het al benauwd als ik alleen nog maar kijk naar de trui. Brrr. Het kan ook nog zijn dat het model heel vaak heen en weer moest lopen op ingewikkelde schoenen. Haar tenen doen er pijn van. Dan is vrolijk kijken ook moeilijk. Of het model heeft net iets vervelends te horen gekregen. Bijvoorbeeld dat een foto op de cover van Vogue er niet in zit. Of het model loopt te denken dat het allemaal zo leuk leek, maar dat het in de praktijk best tegenvalt. Ik weet het niet. Misschien is het gewoon een ongeschreven regel. Een model op de catwalk behoort boos te kijken. Jammer dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s