Er staat een lijstje in mijn agenda. Ik heb speciaal een agenda aangeschaft met ruimte voor links de afspraken en rechts een lijstje. Dat is lekker overzichtelijk. Maar ik zie dat elke week dezelfde dingen op het lijstje terugkomen. Sommige dingen die gedaan moeten worden, doe ik dus niet. De kledingkast uitzoeken. Foto’s inplakken. De tuin schoffelen. Piano oefenen. Een blogpost schrijven. Spullen naar de kringloop brengen. Pas gaf ik spullen mee aan iemand die toch naar de kringloop ging. Door kringloop kon toen een streep. Dat was lekker. Het lijstje is trouwens onderverdeeld. Links staat privé, rechts werk. Of andersom. Door het werklijstje, dat ook nog eens veel langer is, staan meer strepen. Daar moet ik over nadenken. En nu vond ik weer spullen die naar de kringloop moeten. Maar blogpost schrijven kan doorgestreept. Voor even dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s