Als je op weg naar Italië ergens wilt overnachten, dan zou ik zeggen: boek een kamer in Rotholz, bij Hotel Gasthof Esterhammer, voor ouderwetse, Oostenrijkse degelijkheid. Moeders staat nog altijd in de keuken, haar op zolder, stevig van lijf en leden, de volwassen kinderen in de bediening en bij de receptie. Uiteraard bestel je daar een Wiener Schnitzel of een Cordon Bleu. Thuis zou ik daar niet eens over nadenken, maar hier kun en wil je gewoonweg niet anders. En ja, het smaakte goed! Dan nog de Gruner Veltliner en dat heerlijke bed met die donzen kussens…esterhammer Tirol, jodelahiti!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s