Tweede tussenstop op weg naar Peschici: Civitanova Antico Casale Fossacieca. Heeft barones de Fossacieca hier gewoond? Geen idee, maar het is een heerlijk adres. Huisgemaakt broodjes bij het ontbijt, een lekker zwembad, rust, aardige mensen, ruime kamers en rust. Minpuntje: geen drank bij aankomst. Dat is jammer, want na zo’n eind rijden verlang je hevig naar een glas koele wijn of een groot glas koud bier.
We aten ’s avonds bij Il Segreto di Pulcinella, een pizzeria die ons was aangeraden door de vrouw of dochter des huizes; dat was niet helemaal duidelijk. Zij was wel de enige die een beetje Engels sprak. We verdenken haar ervan dat ze commissie krijgt van die eettent, want zo bijzonder vonden wij die pizza’s niet. Er was keuze uit niet alleen allerlei smaken, maar ook uit diverse vormen. Met smaak heeft dat niks te maken. Maar we hebben het naar ons zin. We zijn in Italië!

marken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s