Het stormt vandaag, met zware windstoten. Code oranje. Het regent er ook nog bij. Maar het is niet erg. Binnen is het toch droog. De wind maakt woeste geluiden die soms wat onheilspellend klinken. Ze zouden je bang kunnen maken als je daar gevoelig voor bent, of wanneer je Als de dijken breken hebt gezien. Als dat beide niet het geval is, dan versterken de storm en de regen het gevoel van lekker veilig binnen zitten en tijd hebben om niks te doen, te lezen of een film te kijken. Om boerenkool te eten en plannen te maken. Plannen voor mooie dagen, met of zonder storm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s